Maksutavat


Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä turvallisesti käyttämällä Klarnan tarjoamia maksunvälityspalveluita. Voit maksaa suoraan verkkopankistasi pankkitunnuksillasi, erilaisilla maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. La Brisa Home Oy ei vastaa Klarnan maksunvälityspalveluista.

Verkkokaupan tuotteita myy La Brisa Home Oy (y-tunnus: 3156128-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilausvahvistus
Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi sen jälkeen, kun olet suorittanut maksun onnistuneesti. Huomaathan, että asiakas vastaa sähköpostin ilmoittamisesta oikeassa muodossa. Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä office@labrisa.fi.

Lähetämme kuljetusliikkeen seurantakoodit sähköpostiisi, kun olemme pakanneet tilauksen ja luovuttaneet sen kuljetusliikkeelle (mikäli tilauksen yhteydessä valitsemallasi kuljetusliikkeellä on seurantakoodipalvelu käytössään, muutoin saat ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa tai tiedon arvioidusta toimitusajasta).

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksusi käsittelee kumppanimme Klarna. Näet kaikki tilauksesi Klarna Appin kautta. Jos sinulla on kysyttävää maksustasi voit ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.