Maksutavat


Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä turvallisesti käyttämällä Paytrailin tarjoamia maksunvälityspalveluita. Voit maksaa suoraan verkkopankistasi pankkitunnuksillasi, erilaisilla maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. La Brisa Home Oy ei vastaa Paytrailin maksunvälityspalveluista.

Verkkokaupan tuotteita myy La Brisa Home Oy (y-tunnus: 3156128-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilausvahvistus
Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi sen jälkeen, kun olet suorittanut maksun onnistuneesti. Huomaathan, että asiakas vastaa sähköpostin ilmoittamisesta oikeassa muodossa. Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä office@labrisa.fi.

Lähetämme kuljetusliikkeen seurantakoodit sähköpostiisi, kun olemme pakanneet tilauksen ja luovuttaneet sen kuljetusliikkeelle (mikäli tilauksen yhteydessä valitsemallasi kuljetusliikkeellä on seurantakoodipalvelu käytössään, muutoin saat ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa tai tiedon arvioidusta toimitusajasta).

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com