La Brisan tarina


Tuulahduksia Välimereltä

La Brisa on pieni nettikauppa, joka tuo lämpimiä sisustustuulahduksia etelästä. Olemme inspiroituneet välimerellisestä tunnelmasta, suolaisesta merivedestä ja pehmeän lämpimistä tuulahduksista auringossa. 

 

Kaipuu etelän tunnelmaan

La Brisan tuotevalikoima koostuu tarkoin valikoiduista ja laadukkaista sisustustuotteista. La Brisa keskittyy kauniisiin yksityiskohtiin sisustuksessa, erityisesti kylpyhuoneiden, kesämökkien, terassien sekä muiden tunnelmallisten tilojen sisustuksessa. Moni on ihastunut matkoillaan Välimeren tunnelmaan ja haluamme tuoda sen tunnelman suomalaisiin koteihin. 

 

Ystävykset

La Brisa on perustettu Suomen ja Espanjan välillä vuonna 2020 kahden ystävyksen, Sofian ja Janetten, sisustusideoinnin pohjalta. Olemme molemmat työskennelleet kiinteistöalan ja asumisen parissa pitkään sekä matkustelleet ympäri maailmaa. Sisustustrendien seuraaminen ja sisustuksien suunnittelu on ollut molempien intohimona jo pitkään.

Vuonna 2020, kun matkustaminen ei ollutkaan enää itsestäänselvyys, huomasimme kaipaavamme lämmintä välimerellistä tunnelmaa koteihimme. Toivoimme hieman erilaisia sisustustuotteita kuin ne mitä yleisimmin oli tarjolla, tuotteita jotka ovat sekä kauniita että käytännöllisiä. Yhtäkkiä pitkistä ideointi-illoista tulikin päiviä, viikonloppuja jne. kunnes konseptimme oli muodostunut kuin itsestään. La Brisa toi yhtäkkiä molempien elämiimme uudenlaisia tuulahduksia.