Toimitus


Toimitusehdot 

Verkkokaupan tuotteita myy La Brisa Home Oy (y-tunnus: 3156128-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Toimitusalue
Toimitusalueemme kattaa Suomen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilauksen saapuminen
Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti asiakkaalle, yleensä pakkaamme tuotteet varastolla seuraavana arkipäivänä ja toimitamme kuljetukseen. Mikäli osa tilauksen tuotteista on loppu varastoltamme, ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse puuttuvien tuotteiden toimitustilanteesta.

 

Toimitusvaihtoehdot

Toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon kuljetuspalveluiden kautta, riippuen minkä kuljetuksen asiakas on valinnut tilauksen yhteydessä sekä mitä em. kuljetusvaihtoehdoista on saatavilla asiakkaan toimitusalueelle.

 

Toimitusaika

Toimitusaika vaihtelee valitusta kuljetuspalvelusta riippuen. Yleisimmin tuotteet lähetetään nopeasti varastoltamme Turusta. Pääsääntöisesti tilaus lähtee matkaan samana päivänä tilatessasi arkipäivänä klo 14 mennessä. Toimitusaika on siis noin yksi arkipäivä varastolta kuljetukseen + muutaman arkipäivän kuljetusaika (ts. normaalitoimitusaika noin 1-5 arkipäivää tilauksen tekemisestä). Toimitusajat saattavat vaihdella paljonkin eri aikoina ja parhaan arvion toimituksen saapumisesta saa valitun kuljetuspalvelun tarjoamien tietojen kautta.

 

Toimitusmaksut

Toimitusmaksut näkyvät kassalla ennen lopullista maksamista. Toimitusmaksuihin vaikuttaa mm. paketin paino ja koko.
-Postipaketit alkaen 5,90€
-Kotipaketit alkaen 11,90€

Asiakas näkee toimitusvaihtoehdot ja toimitusmaksut tilauksen yhteydessä ja hyväksyy ne toimitusmaksun maksusuorituksen yhteydessä. Yli 100 €:n tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

 

Palautukset
Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: office@labrisa.fi ja kerromme tarkemmat palautusohjeet. 

Asiakas maksaa palautuksien kuljetuskustannukset eli ne vähennetään palautettavasta maksusummasta. Maksuhyvitys tehdään asiakkaalle, kun palautus on saapunut varastollemme, tarkistettu ja todettu palautuskuntoiseksi. Palautuksina voidaan ottaa vastaan vain käyttämättömät tuotteet alkuperäisissä pakkauksissaan, niin että ne ovat edelleen myyntikelpoisia. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.

 

Tilauksen peruminen
Tilauksen voi perua vain, jos sitä ei ole vielä luovutettu keräilyyn tai kuljetusliikkeelle. Tilauksen perumisesta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Mahdollisesta perumisesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

 

Noutamatta jääneet tilaukset
Noutamatta jätetyistä tilauksista asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuljetus- , keräily- ja käsittelykuluista. Noutamatta jätetyistä tilauksista ja mahdollisista uudelleen lähettämisestä aiheutuneista postitus-, keräily- ja kuljetuskuluista vastaa asiakas. Noutamatta jättäminen ei täytä 14 vrk palautusoikeuden ehtoja eikä sitä lasketa tilauksen palauttamiseksi.

 

Virheellinen tuote
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio suoraan Postiin/Matkahuoltoon (sen mukaan mikä on valittu kuljetusmuoto tilaukselle).

 

Yhteystiedot
Verkkokauppamme asiakaspalvelun tavoitat osoitteesta: office@labrisa.fi

La Brisa Home Oy
Y-tunnus: 3156128-1

Yrityksen rekisteröity osoite:
Meritullinkatu 24, 00170 Helsinki (ei käynti- tai palautusosoite tuotteille)
Puh.nro: +358 44 331 2154

 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.